Mijne heren,

Gisteravond hebben wij onderstaan bericht ontvangen van Brabant-2000. Omdat wij afgesproken hebben ons te conformeren aan Brabant-2000 kunnen wij niet anders als Union de Baronie om Brabant-2000 hierin te volgen.

Quievrain 22-07-2023 telt NIET mee voor de kampioenschappen.

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Zoals reeds aangegeven bij de lossingsinfo op de site afgelopen zaterdag is de lossing van de duiven niet goed verlopen.

Bij het voorbereiden van de lossing van de duiven van rayon 3/4 ( gepland na de lossing van de duiven van afdeling 5 om 8.00 uur ) ging  rond 7.45 een

deur open  met daarin 9 volle manden van rayon 3/4.

Door de lossingsverantwoordelijken ter plaatse is besloten de  3e lossing van afdeling 5 uit te stellen en de duiven van rayon 3/4 direct te lossen.

Helaas zijn hierbij ook een 5tal manden van rayon 2 ( vereniging 1918 Eendracht Etten Leur ) meegelost.

Daarna is afdeling 5 blauw gelost om 7.55 uur en rayon 1/2 van Brabant 2000 om 8.05 uur.

Het bestuur is van mening dat bovengenoemde gang van zaken het concoursverloop in zowel rayon 3/4 als rayon 2 dermate heeft beinvloed dat besloten is de vlucht J 29

niet mee te laten tellen voor de Br 2000 kampioenschappen.

Het is aan de samenspelen om te beoordelen of ze deze vlucht wel/niet meenemen voor hun kampioenschap, maar aan de NPO is gevraagd om ook deze vlucht uit te sluiten.

Een alternatief is voorgesteld en als daar uitsluitsel over komt dan wordt dit uiteraard zo snel mogelijk bekend gemaakt.

namens het bestuur,

Ton de Rooij,secretaris