Beste secretarissen,

Nu we eindelijk groen licht hebben gekregen, om voorzichtig te starten met het seizoen 2020, en hopelijk binnenkort toch de grenzen van België en Frankrijk zullen open gaan, zijn wij als bestuur van de Union de Baronie met de voorbereiding van een mogelijke definitieve start van het seizoen bezig.

Enige tijd geleden hebben wij de aangesloten verenigingen van de Union de Baronie een e-mail gestuurd met de vraag of iedere vereniging de contactgegevens van o.a. de secretarissen en rekenaar(s) aan ons willen doormailen zodat we onze administratie op orde kunnen brengen, en bij vragen wij de juiste mensen kunnen benaderen.

Aan deze oproep hebben nog niet alle verenigingen gehoor gegeven, wij vragen u hierbij dit alsnog te willen doen.

De gegevens welke wij graag van u willen ontvangen zijn de contact gegevens incl. tel & email adressen van:

Secretaris

Rekenaar ( evt. 2e rekenaar )

Verder vliegen we komend weekend een trainingsvlucht vanuit Ittervoort en de week er op vanuit Gronsveld, deze willen wij aangrijpen om de systemen en de UDP’s te testen zodat we een testuitslag kunnen maken ( Telt niet mee voor de kampioenschappen ).

Wij verzoeken u om ook de UDP’s van deze vluchten z.s.m. in te sturen naar info@uniondebaronie.com .

Voor nu wensen wij u allen veel succes, en hopelijk kunnen we binnenkort definitief van start, houd u aan de regels en blijf vooral gezond.

Namens bestuur van de Union de Baronie.

Secr, Bernard Brouwer